Vásárlási információk

Tisztelt leendő Vásárlónk!

Ha rátalált honlapunkra, akkor Önnek valószínűleg épületgépészettel, fűtés-, esetleg vízszereléssel kapcsolatos tervei vannak, és ehhez szeretne információkat gyűjteni, vagy már konkrét elképzeléssel, tervvel rendelkezik, és kiválasztott terméket, készüléket szeretné minél kedvezőbb áron megvásárolni. Mindkét esetben tudunk segíteni Önnek. Egyre bővülő honlapunkon részletes információt talál a forgalmazott termékekről, és természetesen hozzáértő kollégáink is örömmel várják hívását, vagy levélben megfogalmazott kérdéseit.
          Amennyiben kérdéseire kielégítő válaszokat kapott, sikerült kiválasztani a terméket, és árajánlatunk is megfelel elvárásainak, akkor a már előbb említett csatornákon (telefon, e-mail, fax) megrendelheti a kiválasztott terméke(ke)t. A megrendelésre 24 órán belül visszaigazolást küldünk, és a vállalt határidőre átveheti a terméket kívánsága szerint üzletünkben, vagy otthonában a díjtalan kiszállítás keretében. (A díjtalan kiszállítást Ráckeve és Budapest körzetében biztosítjuk olyan termékek esetén, amelyek személyautóval nem szállíthatók! )
Futárszolgálattal kiszállítást egyelőre nem vállalunk.
           A nálunk vásárolt termékek mind rendelkeznek magyarországi forgalomba hozatali engedéllyel, műbizonylattal, és minden termékre a törvényben előírt garancia vonatkozik.

A honlapunk elsősorban potenciális vásárlóink tájékozódását, információ szerzését hivatott segíteni, NEM WEBÁRUHÁZ, ezért főleg az akciós termékeknél van megadva a bruttó fogyasztói ár. Szeretnénk, ha felvenné a kapcsolatot velünk az árakért és a további információkért. Biztosan tudunk Önnek segíteni szakmai kérdésekben és az árak tekintetében is.

A honlapon található árak BRUTTÓ AKCIÓS FOGYASZTÓI ÁRAK.